TYÖVOIMAA.com-padelturnaus 2023


TYÖVOIMAA.com & Easy PADEL järjestävät yhteistyössä padelturnauksen

kaikille avoin, pl. Rankingsijat 1.-20.

4 sarjaa: NAISET kilpa & harraste, miehet kilpa & harraste

NAISTEN SARJAT PELATAAN 1-PÄIVÄISENÄ TURNAUKSENA 25.2.2023 JA MIESTEN SARjAT 2-PÄIVÄISENÄ TURNAUKSENA 25.2.-26.2.2023

pelitakuu: 5 ottelua/MIESTEN sarjat, 3 ottelua / NAISTEN sarjat

Minimiosallistujamäärä: 4 joukkuetta/sarja

maksimiosallistujamäärä: 12 joukkuetta/miesten kilpasarja 10 joukkuetta miesten harraste ja 8 joukkuetta/naisten sarjat

osallistumismaksu: MIESTEN sarjat 135 €/joukkue, NAISTEN SARJAT 80 €/joukkue sis. Vuokramailan ja -pallot, kenttävuokrat sekä 2 kpl saunalippu tykkimäen saunalle

sitovat ilmoittautumiset alla Olevien lomakkeiden kautta 19.2.2023 klo.23:59 mennessä (huom! Ilmoittautuminen suljetaan, kun sarja on täynnä)​​​​​​​Lisätietoja turnauksesta

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Pelaaja ei tarvitse kilpailulisenssin osallistuakseen turnaukseen. Turnaukseen osallistuvan pelaajan tulee huolehtia itse mahdollinen vakuutus. Kilpailun järjestäjä ei vakuuta pelaajia.

Kaikki turnauksen ottelut pelataan 25.2.-26.2.2023 noin klo 08-19 välisenä aikana. Miesten sarjat pelataan kaksipäiväisenä turnauksena, joka tarkoittaa, että ottelut pelataan kahden päivän aikana eikä otteluita voida siirtää pelattavaksi yhden päivän aikana. Naisten sarjat pelataan yksipäiväisenä (25.2.2023) turnauksena, joka tarkoittaa, että ottelut pelataan yhden päivän aikana eikä otteluita voida siirtää pelattavaksi seuraavalle päivälle.

Turnauksen sarja pelataan vain mikäli sarjaan on ilmoittautunut 4 joukkuetta. Mikäli sarjaa ei pelata, ilmoitetaan siitä ilmoittautuneille 20.2.2023 mennessä.

Kaikki sarjat pelataan lohkojärjestelmänä mikäli sarjat toteutetaan maksimijoukkuemäärällä. Mikäli osallistuvia joukkueita on 4, pelataan sarjat yksinkertaisina, jolloin kaikki sarjaan osallistuvat joukkueet pelaavat toisiaan vastaan.

Kaikille joukkueille taataan minimissään 5 ottelua/miesten sarjat ja 3 ottelua/naisten sarjat.

Osallistujiksi toivotaan kaikentasoisia pelaajia, erityisesti aloittelijoita. Turnaukseen voi ilmoittaa vain joukkueen, jossa on 2 pelaajaa. Mikäli haluaisit osallistua, mutta sinulta puuttuu pelikaveri, jonka kanssa pelata, ota yhteyttä Easy Padelin asiakaspalveluun.

Sarjojen 2 parasta palkitaan Työvoimaa.com puolesta.

ILMOITTAUTUMINEN

Sitovat ilmoittautumiset ilmoittautumislomakkeiden kautta (ks. ylempää linkit). Ilmoittautuminen päättyy 19.2.2023 klo 23.59 tai kun sarjaan on ilmoittautunut maksimimäärä joukkueita. Huomioithan, että osallistumismaksulasku lähetetään ilmoittautumisen jälkeen.

Mikäli ilmoittautuneen joukkueen jäsen tai joukkue on estynyt osallistumasta turnaukseen, auttaa kilpailunjärjestäjä pyydettäessä etsimään korvaavan pelaajan tai korvaavan joukkueen tilalle. Osallistumismaksu laskutetaan alkuperäiseltä joukkueelta eikä osallistumismaksua palauteta mahdollisissa joukkuemuutoksissa vaan joukkueet hoitavat keskenään mahdollisten osallistumismaksujen uudelleen jaon.

PELISYSTEEMI

Ottelut pelataan kaksieräisinä niin, että käytössä on Golden Point -ratkaisu ja mahdollinen kolmas erä ratkaistaan tie-breakilla kymmeneen pisteeseen pl. miesten kilpasarja, jossa sunnuntaina pelattavat ottelut pelataan kolmieräisinä.

OTTELUOHJELMA

Otteluohjelma julkaistaan myöhemmin, kun osallistuvien joukkueiden määrä on selvinnyt.

KORONATURVALLISUUS

Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen turnaus voidaan joutua myös perumaan tai turnaukseen osallistumiselle voidaan asettaa rajoitteita esim. osallistujilta vaaditaan koronapassi. Yleisö on tervetullut paikalle seuraamaan otteluita huomioiden rajoitukset.