Veikon kone open-padelturnaus 2023


veikon kone kuusankoski & Easy PADEL järjestävät yhteistyössä padelturnauksen

kaikille avoin, pl. Rankingsijat 1.-20.

4 sarjaa: NAISET kilpa & harraste, miehet kilpa & harraste

pelitakuu: 5 ottelua/miehetkilpasarjat, 4 ottelua / harrastesarjat ja naiset kilpa

Minimiosallistujamäärä: 4 joukkuetta/sarja

maksimiosallistujamäärä: 12 joukkuetta/miesten kilpasarja, 10 joukkuetta miehet harraste ja naisten sarjat 8 joukkuetta.

osallistumismaksu: miehet kilpasarjat 140 €/joukkue, naiset kilpa sekä harrastesarjat 80 €/joukkue sis. Vuokramailan ja -pallot, kenttävuokrat sekä 2 kpl saunalippu tykkimäen saunalle

sitovat ilmoittautumiset alla Olevien lomakkeiden kautta 1.10.20223 klo.23:59 mennessä (huom! Ilmoittautuminen suljetaan, kun sarja on täynnä)​​​​​​​Lisätietoja turnauksesta

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Pelaaja ei tarvitse kilpailulisenssin osallistuakseen turnaukseen. Turnaukseen osallistuvan pelaajan tulee huolehtia itse mahdollinen vakuutus. Kilpailun järjestäjä ei vakuuta pelaajia.

Kaikki turnauksen ottelut pelataan 7.10.-8.10.2023 noin klo 08:00-20:00 välisenä aikana. Miesten kilpasarja pelataan kaksipäiväisenä turnauksena, joka tarkoittaa, että ottelut pelataan kahden päivän aikana eikä otteluita voida siirtää pelattavaksi yhden päivän aikana. Harrastesarjat pelataan yksipäiväisenä (9.10.2023) turnauksena, joka tarkoittaa, että ottelut pelataan yhden päivän aikana eikä otteluita voida siirtää pelattavaksi seuraavalle päivälle.

Turnauksen sarja pelataan vain mikäli sarjaan on ilmoittautunut 4 joukkuetta. Mikäli sarjaa ei pelata, ilmoitetaan siitä ilmoittautuneille 1.10.20223 mennessä.

Kaikki sarjat pelataan lohkojärjestelmänä mikäli sarjat toteutetaan maksimijoukkuemäärällä. Mikäli osallistuvia joukkueita on 4, pelataan sarjat yksinkertaisina, jolloin kaikki sarjaan osallistuvat joukkueet pelaavat toisiaan vastaan.

Kaikille joukkueille taataan minimissään 5 ottelua/miesten kilpasarja ja 4 ottelua/muut sarjat.

Osallistujiksi toivotaan kaikentasoisia pelaajia, erityisesti uusia joukkueita. Turnaukseen voi ilmoittaa vain joukkueen, jossa on 2 pelaajaa. Mikäli haluaisit osallistua, mutta sinulta puuttuu pelikaveri, jonka kanssa pelata, ota yhteyttä Easy Padelin asiakaspalveluun.

Sarjojen 2 parasta palkitaan Veikon Kone Kuusankosken puolesta.


ILMOITTAUTUMINEN

Sitovat ilmoittautumiset ilmoittautumislomakkeiden kautta (ks. ylempää linkit). Ilmoittautuminen päättyy 1.10.2023 klo 23.59 tai kun sarjaan on ilmoittautunut maksimimäärä joukkueita. Huomioithan, että osallistumismaksulasku lähetetään ilmoittautumisen jälkeen.

Mikäli ilmoittautuneen joukkueen jäsen tai joukkue on estynyt osallistumasta turnaukseen, auttaa kilpailunjärjestäjä pyydettäessä etsimään korvaavan pelaajan tai korvaavan joukkueen tilalle. Osallistumismaksu laskutetaan alkuperäiseltä joukkueelta eikä osallistumismaksua palauteta mahdollisissa joukkuemuutoksissa vaan joukkueet hoitavat keskenään mahdollisten osallistumismaksujen uudelleen jaon.

PELISYSTEEMI

Ottelut pelataan kaksieräisinä niin, että käytössä on Golden Point -ratkaisu ja mahdollinen kolmas erä ratkaistaan tie-breakilla kymmeneen pisteeseen pl. miesten kilpasarja, jossa kaikki ottelut pelataan täysinä otteluina.

OTTELUOHJELMA

Otteluohjelma julkaistaan myöhemmin, kun osallistuvien joukkueiden määrä on selvinnyt.