AMERICANOT 2023

Tervetuloa pelaamaan americanoJa!

Järjestämme syksyllä 2023 alla olevan aikataulun mukaisesti americanoja turnauksia. Turnauksen sarja pelataan mikäli sarja tulee täyteen. Kesto on n. 2h.

Americanoja pelataan erilaisissa sarjoissa; mixty harraste, naiset, miehet. Pelattavat sarjat ja maksimi osallistujamäärä on ilmoitettu aikataulussa. Jos et ole aiemmin päässyt mukaan niin nyt kannattaa ehdottamasti tulla kokeilemaan!

Ilmoittautumiset alla olevien ilmoittautumislomakkeiden kautta. Pelimaksu on 17 €. Pelimaksu suoritetaan paikan päällä mobilepaylla, korttimaksuna tai mobiililiikuntaedulla.

Päivitämme aikataulua syksyn edetessä. Ilmoittautumislomakkeet seuraaviin americanoihin avataan, kun edeltävät americanot on pelattu.​​​​​​​


JOULUKUU

Tiistai 26.12.2023

klo 11.00-13.00 | sarjat: naiset harraste 8 pelaajaa & miehet harraste plus 8 pelaajaa

Torstai 28.12.2023

klo 15.00-17.00 | sarjat: naiset harraste 8 pelaajaa & miehet harraste plus 8 pelaajaa


Americano on hauska pelimuoto, johon et tarvitse peliparia!

Americanoja pelataan 4 kentällä yhtä aikaa kahden tunnin ajan.

Kukin pelaaja pelaa yhdessä turnauksessa yhteensä 7 miniottelua. Jokainen ottelu pelataan eri peliparin kanssa niin että lopulta jokainen pelaaja on pelannut toistaan vastaan, kuitenkin niin, että naiset pelaavat vain naisia vastaan ja vastaavasti miehet miehiä vastaan.

Americano-ottelu alkaa syöttövuoron arpomisella. Säännöt ovat muutoin samat kuin normi-padelissa, mutta pistelasku on erilainen: jokainen pelaaja syöttää 4 palloa putkeen vuorotellen ja jokaisesta voitetusta pallosta saa yhden pisteen. Ottelu päättyy kun 32 pistettä on pelattu. Ottelun tulos merkitään tuloskortille, ja turnauksen päätteeksi eniten pisteitä kerännyt pelaaja on americanojen voittaja.

Tule rohkeasti kokeilemaan tätä Suomessakin erittäin suosittua pelimuotoa!