LAjiopastus & -VALMENNUS

Omatoimikeskustoimintaperiaatteesta huolimatta Easy Padelista saat myös asiantuntevaa opastusta ja valmennusta. Järjestämme monipuolista ja laadukasta toimintaa sekä palveluita padelin ympärille. Lajiopastus ja -valmennus voidaan räätälöidä jokaisen tarpeisiin sopivaksi. Valmennus- ja opastustoimintamme tavoitteenamme on tarjota kaikille mahdollisuus harrastaa ja kehittyä omien taitojen sekä tavoitteiden mukaisesti. Kaikki valmentajamme ovat käyneet Suomen Padelliiton padelohjaajakoulutuksen.

Padel sopii kaikille – olit sitten aloittelija tai padelniilo, olet tervetullut meille löytämään itsellesi sopivan tavan harrastaa lajia!


LAJIOPASTUS

Haluaisitko kokeilla padelia? Voit varata pelivuoron yhteyteen lajiopastuksen. Lajiopastuksessa käymme lyhyesti läpi pelivälineet, säännöt sekä yleisimmät lyönnit ja ohjaamme ryhmän pelin alkuun. Lajiopastuksen sisältävän pelivuoron pituudeksi suosittelemme 1,5 h, jotta varsinaiselle pelille jää riittävästi aikaa opastuksen päätteeksi.

Lajiopastus voidaan räätälöidä ryhmän tarpeisiin sopivaksi. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.


Valmennustoiminta

Tarjoamme monipuolista valmennustoimintaa kaikille pelaajille taitotasoon tai ikään katsomatta. Erilaisten kurssien ja tapahtumien lisäksi järjestämme myös ohjattuja harrasteryhmiä sekä yksityistunteja vasta-alkaneista aina padelniiloihin. Valmennuksiin voit tulla esimerkiksi perheen tai kavereiden kanssa hiomaan yhteistä peliä tai yksilönä kehittämään taitojasi seuraavalle tasolle, vaikka olisit pelannut jo pidempään.

Kehitämme ja monipuolistamme toimintaamme kokoajan. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveistasi!


VALMENNUS NUORET (Alle 18-vUOTIAat)

Padel sopii mainiosti myös lapsille ja nuorille! Meillä voit aloittaa uuden ja monipuolisen harrastuksen padelin parissa muiden innokkaiden lasten ja nuorten kanssa.

Järjestämme 3-6-vuotiaille lapsille viikottain ohjatun harrasteryhmän, padis.

Padiksessa tutustutaan padeliin leikin ja hauskan pidon lomassa. Tavoitteena on saada lapsille positiivisia kokemuksia ja elämyksiä liikunnasta padelin parissa. Padiksessa ohjataan liikunnallisuuteen ja aktivoidaan omaehtoiseen liikkumiseen unohtamatta motoristen taitojen kehittämistä lapsen taitotasojen mukaan.

Syyskausi 2023 alkaa maanantaina 14.8.2023 ja viimeinen kerta on maanantaina 18.12.2023.

Syyslomaviikolla (viikko 43) 23.10.2023 ei järjestetä padista.

Padis järjestetään maanantaisin klo 18-19.

Padiksen hinta 35 €/hlö/4 kertaa.

Hinta sisältää valmennuksen, kenttävuokran, vuokramailan ja -pallot sekä mahdolliset muut harjoituksissa käytettävät välineet. Kesto 1 h/kerta.

Padikseen osallistuvien lasten huoltajille pelivuorot etuhintaan padiksen aikana (maanantaisin klo 18-19).


Järjestämme 7-11-vuotiaille lapsille viikottain ohjatun harrasteryhmän.

Harjoituksissa tutustutamme lapsen lajiin sekä käymme läpi suunnitelman mukaisesti erilaisia padelin tekniikoita, taktiikoita ja kentällä liikkumista lapsen taitotasojen mukaan. Harjoittelemme myös pelaamista erilaisin helpotuksin/avustuksin. Hauskanpito ja rento meininki kuuluvat olennaisesti lajiin ja niin myös harjoituksiin!

Syyskausi 2023 alkaa sunnuntaina 20.8.2023 ja viimeinen kerta on sunnuntaina 17.12.2023.

Syyslomaviikolla (viikko 43) 29.10.2023 ei järjestetä harrasteryhmää.

Harrasteryhmä järjestetään sunnuntaisin klo 13.30-14.30.

Harrasteryhmän hinta 35 €/hlö/4 kertaa.

Hinta sisältää valmennuksen, kenttävuokran, vuokramailan ja -pallot sekä mahdolliset muut harjoituksissa käytettävät välineet. Kesto 1 h/kerta.

Harrasteryhmään osallistuvien lasten huoltajille pelivuorot etuhintaan harrasteryhmän aikana (sunnuntaisin klo 13.30-14.30).


Järjestämme 11-17-vuotiaille nuorille viikottain ohjattuja harrasteryhmiä.

Harjoituksissa tutustutamme nuoren lajiin sekä käymme läpi suunnitelman mukaisesti erilaisia padelin tekniikoita, taktiikoita ja kentällä liikkumista, unohtamatta itse pelaamista. Hauskanpito ja rento meininki kuuluvat olennaisesti lajiin ja niin myös harjoituksiin!

Syyskausi 2023 alkaa sunnuntaina 20.8.2023 ja viimeinen kerta on sunnuntaina 17.12.2023.

Harrasteryhmä järjestetään sunnuntaisin klo 15.30-17.

Nuorten harrasteryhmien hinta 15 €/hlö/kerta.

Hinta sisältää valmennuksen, kenttävuokran, vuokramailan ja -pallot sekä mahdolliset muut harjoituksissa käytettävät välineet. Kesto 1,5 h/kerta.

Nuorten harrasteryhmiin osallistuvien nuorten huoltajille pelivuorot etuhintaan.


Harrasteryhmien lisäksi järjestämme myös yksilövalmennusta. Yksilövalmennus sovitaan tapauskohtaisesti.


Valmennus Aikuiset

Padelkärpäsen puraisema? Järjestämme aikuisille ohjattuja harrasteryhmiä, joissa treenataan 4-8 henkilön ryhmissä viikoittain vaihtuvan teeman mukaisesti. Sekaryhmien lisäksi miehille ja naisille on omat ryhmänsä.

KAIKKI RYHMÄT SUNNUNTAISIN KLO 15.30-20 VÄLILLÄ

Aikuisten harrasteryhmien hinta 20 €/hlö/kerta.

Hinta sisältää valmennuksen, kenttävuokran, vuokramailan ja -pallot sekä mahdolliset muut harjoituksissa käytettävät välineet. Kesto 1,5 h/kerta.


Harrasteryhmien lisäksi järjestämme myös yksilövalmennusta. Yksilövalmennus sovitaan tapauskohtaisesti.


Lisätietoa valmennuksesta asiakaspalvelustamme sähköpostitse tai puhelimitse 040 762 9399 / Oskari Taina.